Комп’ютерна система ігрової студії “Ubisоft Ukraine (Kyiv)” з опрацюванням побудови відмовостійкової корпоративної мережі - Залізняк, Максим Григорович (My University, 2022)
Об’єкт: Комп’ютерна система ігрової студії «Ubisоft Ukraine (Kyiv)» з опрацюванням побудови відмовостійкової корпоративної мережі Мета: розробка технічних вимог та проектування, для створення і виконання проекту корпоративної мережі із детальним опрацюванням її структури мережі для підрозділів ігрової студії «Ubisоft Ukraine (Kyiv)» та забезпеченню відмовостійкості. Розробити мережеву для підрозділів ігрової студії з урахуванням можливості швидкої зміни конфігурацій і додавання набору виконуваних функцій шляхом доукомплектування або вилученням потрібних сегментів мережі, також з урахуванням для збору, пересилання та підготовки статистичної інформації.
Keywords: CISCО, МЕРЕЖА, КОМПЮ’ТЕРНА СИСТЕМА, ТОПОЛОГІЯ, БЕЗПЕКА.