Пістунов, І. М.І. М.Пістунов2022-07-072022-07-072019Пістунов І. М. Визначення стаціонарної точки беззбитковості для багатопродуктового виробництва / Пістунов І. М. // ЦИФРОВА ЕКОНОМІКА : матеріали ІІ Національної наук.-метод. конф., м. Київ, 17-18 жовтня 2019 р. – Київ : КНЕУ. – С. 588-591.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/161022Точка беззбитковості – важливий показник діяльності підприємства. Вона показує який об’єм продукції потрібно виробляти і реалізовувати щоб дохід підприємства дорівнював загальним витратам, тобто підприємство не отримувало прибутку, але і не несло збитків. Точка беззбитковості виражається в двох видах: товарному та грошовому. Для однопродуктового виробництва, точка беззбитковості визначається за формулами [1]:enточка беззбитковостібагатопродуктового виробництвоВизначення стаціонарної точки беззбитковості для багатопродуктового виробництваArticle