Стратегічне маркетингове планування інноваційного розвитку промислового регіону - Палєхова, Л. Л. (НГУ, 2012)
Інновації повинні стати важливим чинником розвитку промисловості та досягнення конкурентоспроможності української продукції, а промислові регіони - «точками» локалізації політики інноваційного зростання національної економіки. Тому є потреба у застосуванні нових методологічних підходів, які б сприяли імплементації постійного інноваційного контексту в стратегіях розвитку регіонів з урахуванням ринкових умов.
Keywords: стратегічне маркетингове планування; стратегическое маркетинговое планирование; інноваційний розвиток; инновационное развитие; промисловий регіон; промышленный регион; інновації; инновации