Фінансові важелі реалізації принципу соціальної відповідальності бізнесу в гірничо-металургійній промисловості - Галушко, Ольга Сергіївна (My University, 2013)
Пошук шляхів реалізації принципу соціальної відповідальності бізнесу є актуальною проблемою сьогодення, яка стосується всіх галузей економіки. Особливо актуальним є вирішення цієї проблеми в гірничо-металургійному комплексі України. Гострота проблеми підвищення ефективності бізнесу саме в гірничо-металургійному комплексі України обумовлена тим, що: продукція гірничо-металургійного комплексу становить до тритину усієї промислової продукції України; у гірничо-металургійному комплексі України задіяно понад 30% найманих працівників, що працюють у вітчизняній промисловості.