Процеси підземного зберігання газу - Дудля, М. А.; Ширін, Л. Н.; Федоренко, Е. А. (Видавництво НГУ, 2012)
Розглянуто історичний розвиток мережі газосховищ в Україні та за кордоном, фізико-хімічні властивості природних газів, процеси підземного зберігання та транспортування газу, технологічні особливості та техногенні зміни при підземному зберіганні газу, а також правила безпеки при експлуатації підземних сховищ газу. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальностей з напряму підготовки 050301 Гірництво. Може бути корисним для наукових та інженерно-технічних працівників гірничої і газової промисловості.
Keywords: Державний вищий навчальний заклад «Національний гірничий університет»; газосховище; підземне зберігання газу; правила безпеки; транспортування газу; фізико-хімічні властивості природних газів