Аналіз та обгрунтування методів штучного інтелекту для задач кібербезпеки - Бочін, Ігор Ігорович (My University, 2023)
У роботі розроблена типова модель загроз, проведений аналіз ризиків та запропоновані методи зі зниження ризиків.
Keywords: ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ, МОДЕЛЬ ЗАГРОЗ, АНАЛІЗ РИЗИКІВ, ІНФОРМАЦІЙНИЙ РИЗИК, ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ