Аналіз та оптимізація роботи call-центру - Шурпач, Марія (My University, 2022)
Метою дослідження є оптимізація діяльності колл-центру шляхом визначення необхідної кількості операторів.

Практична цінність отриманих результатів полягає у підвищенні показників обслуговування клієнтів і роботи колл-центру, при правильно розрахованій кількості операторів, що підвищує лояльність клієнтів та закріплює компанію на ринку.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студента групи 124-18-1 Шурпач Марії Віталіївни спеціальності 124 Системний аналіз
На сьогодні найбільш ефективним інструментом розвитку бізнесу є колл-центр. Все більше компаній використовують їх у своїй діяльності. Великі організації, банки, страхові компанії за день обслуговують значний потік клієнтів саме за допомогою колл центрів, чим підвищують ефективність бізнесу за рахунок підвищення швидкості та якості обслуговування. Отже, колл-центр – необхідний бізнес-інструмент нашого часу.
Keywords: оптимізація; аналіз; колл-центр