Кiберфiзична система комп’ютерного клубу "СКАЛА" на базi програмно-конфiгурованих мереж з використанням технологiй Iнтернету речей - Сорокопуд, Єгор Максимович (My University, 2024)
Метою розробки є кіберфізична система для моніторингу та управління процесами обслуговування клієнтів у комп'ютерному клубі «СКАЛА» (з використанням моделювання в packet tracers). Метою даної роботи є створення системи автоматичного контролю і управління мікро климату, з метою підвищення послуг комп'ютерного клубу «СКАЛА» з використанням IT-технологій. Була розроблена комп'ютерна мережа з використанням вимірювальних пристроїв, таких як датчики температури, рівня вологості та мережеві монітори. Система орієнтована на забезпечення високої якості обслуговування клієнтів у будь-якому комп'ютерному клубі
Keywords: КІБЕРФІЗИЧНА СИСТЕМА, ЩО ПІДВИЩУЄ ЯКІСТЬ ПОСЛУГ ТА КОНТРОЛЬ МІКРОКЛИМАТУ КОМП'ЮТЕРНОГО КЛУБУ «СКАЛА»