Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління експортною діяльністю підприємства (за матеріалами ТОВ «КФ «Десна») - Привалова, Аліна Юріївна (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес управління експортною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління експортною діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління експортною діяльністю підприємства; надано загальну характеристику ТОВ «КФ «ДЕСНА»; здійснено аналіз виробничої діяльності підприємства; проаналізовано конкурентоспроможність ТОВ «КФ «ДЕСНА» при здійсненні експортної діяльності; запропоновано управлінські рішення щодо підвищення ефективності у сфері управління експортною діяльністю ТОВ «КФ «ДЕСНА»; розраховано економічну ефективність заходів з оптимізації асортименту продукції при здійсненні експортної діяльності підприємства
Substantiation of the efficiency of decisions in the field of management of the enterprise export activities (based on the materials of LLC “Confectionary factory “Desna”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступає процес управління експортною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління експортною діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи управління експортною діяльністю підприємства; надано загальну характеристику ТОВ «КФ «ДЕСНА»; здійснено аналіз виробничої діяльності підприємства; проаналізовано конкурентоспроможність ТОВ «КФ «ДЕСНА» при здійсненні експортної діяльності; запропоновано управлінські рішення щодо підвищення ефективності у сфері управління експортною діяльністю ТОВ «КФ «ДЕСНА»; розраховано економічну ефективність заходів з оптимізації асортименту продукції при здійсненні експортної діяльності підприємства
Keywords: ЕКСПОРТНА ДІЯЛЬНІСТЬ, УПРАВЛІННЯ, ПІДПРИЄМСТВО, УПРАВЛІНСЬКІ РІШЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ