Особливості механічної обробки матеріалів на верстатах з ЧПК - Величко В. О. (НТУ «ДП», 2024)
Механічна обробка матеріалів є основним методом виготовлення деталей на багатьох виробничих підприємствах, зокрема в автомобільній, авіаційній, металургійній та інших галузях промисловості. Завдяки розвитку технологій обробки та автоматизації виробничих процесів, останнім часом все більше використовується обладнання з числовим програмним керуванням (ЧПК).
Keywords: механічна обробка матеріалів; верстат з ЧПК