Актуальність формування та подальшого розвитку механізмів публічного управління в галузі земельних відносин в Україні - Моцун, О. І.; Маматова, Т. В. (НТУ ДП, 2024)
В умовах правового режиму воєнного стану врегулювання земельних відносин відіграє неабияку роль, адже даного напряму реалізації державної політики залежить безпека не лише земельної та аграрної сфер, а й країни в цілому [1]. До основних нормативних документів в галузі земельних відносин в Україні є Закони України «Про землеустрій», «Про охорону земель», «Про державний контроль за використанням та охороною земель», «Про оцінку земель», «Про Державний земельний кадастр» [2-6], Земельний кодекс України
Keywords: публічне управління; земельні відносини