Порівняння характеристик теплоізоляційних матеріалів. вибір середовища та сфери застосування - Іванова, Г. П.; Гудзик, М. А. (Видавництво НТУ "ДП", 2020)
Одним із найефективніших вирішень проблеми тепловитрат є додаткове утеплення будівельних конструкцій. Незалежно від способу будівництва і використаних матеріалів. Теплоізоляція актуальна і для бетонного, і для цегляного, і для дерев'яного будинку. Виключень не існує, а використання додаткових теплоізоляційних матеріалів у фасадних і інших конструкціях тільки поліпшать енергоефективність будівель.
Keywords: Теплоізоляція; Матеріал; Технологія