Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування - Ляшкевич, Анастасія Михайлівна; Горпинич, О. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
У світі економічна ніша ресторанного бізнесу неухильно росте. Так, якщо в середині минулого століття середній американець витрачав в закладах громадського харчування 25% тих коштів сімейного, які були призначені для купівлі продуктів, то на початку 21 століття ця частка зросла до 53%. Ця ж тенденція явно простежується в країнах Європи. У цілому, по тому ж шляху у повоєнній відбудові буди йти і Україна: у міру зростання та стабілізації вітчизняної економіки все більше грошей наше населення буде залишає в різних закладах громадського харчування.
Keywords: управління підприємством; управлінське рішення; заклад громадського харчування