Ляшкевич, Анастасія МихайлівнаАнастасія МихайлівнаЛяшкевичГорпинич, О. В.О. В.Горпинич2023-06-212023-06-212023Ляшкевич А. М. Управління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчування /Ляшкевич Анастасія Михайлівна, Горпинич О. В. // Тиждень студентської науки – 2023 : матеріали 78-ої студентської науково-технічної конференції (Дніпро, 24-28 квітня 2023 року). – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 460-462.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/163676У світі економічна ніша ресторанного бізнесу неухильно росте. Так, якщо в середині минулого століття середній американець витрачав в закладах громадського харчування 25% тих коштів сімейного, які були призначені для купівлі продуктів, то на початку 21 століття ця частка зросла до 53%. Ця ж тенденція явно простежується в країнах Європи. У цілому, по тому ж шляху у повоєнній відбудові буди йти і Україна: у міру зростання та стабілізації вітчизняної економіки все більше грошей наше населення буде залишає в різних закладах громадського харчування.ukуправління підприємствомуправлінське рішеннязаклад громадського харчуванняУправління організацією закупівлі в проекті створення закладу громадського харчуванняArticle