Стан та перспективи розвитку національних парків України як рекреаційних об’єктів - Мирошниченко Аліса Романівна (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр студентки Мирошниченко Аліси Романівни академічної групи 242-21-1 спеціальності 242 Туризм.
State and prospects for the national parks development in Ukraine as recreational facilities
Метою дослідження є вивчення сучасного стану національних парків України та їх ролі як рекреаційних об'єктів, а також аналіз перспектив співпраці між туристичними агентствами і природоохоронними територіями, зокрема розробка нового екотуристичного маршруту до Національного природного парку «Великий Луг» на прикладі туристичної агенції «Partner Tour».
Keywords: Національні парки; Рекреаційні об’єкти; Перспективи розвитку; Туристичний маршрут; Проєктування екотуристичного маршруту