Особливості роторного буріння свердловин - Лемішко, Ігорь Леонідович; Коровяка, Євгеній Анатолійович (НТУ ДП, 2023)
Роторне буріння свердловин - це досить трудомісткий процес, що вимагає врахування багатьох факторів. Тим не менш, він є одним з найефективніших методів і широко застосовується в різних умовах.
Keywords: роторне буріння свердловин; обертальне буріння; технологія роторного буріння; вертлюг; система очищення рідиною