Лояльна професійна поведінка публічних службовців: умови та проблеми формування - Єфіменко А. А. (НТУ «ДП», 2024)
Лояльна професійна поведінка є динамічною, пов‘язується з багатьма психічними станами суб‘єкта праці, довірою, прихильністю, задоволеністю, умовами праці, середовищем та можливостями мобільності в професії. Лояльна поведінка – це складна багатогранна концепція, що охоплює широкий спектр емоційних, поведінкових та когнітивних аспектів інколи невизначеної або поганоакцентованої об‘єктності лояльності, притаманній державній службі та службі в органах місцевого самоврядування України .
Keywords: публічнийслужбовець; лояльна професійна поведінка