Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління персоналом підприємства - Садовніков Дмитро Миколайович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» Дніпро, 2025. Об’єкт дослідження – система управління персоналом підприємств в сучасних умовах господарювання. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо удосконалення системи управління персоналом компаній в сучасних умовах господарювання. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнені теоретичні основи обґрунтування ефективних рішень у сфері управління персоналом; проаналізована ефективність діяльності ТОВ «Мережа магазинів «Дніпро-М» та система управління персоналом магазинів; обґрунтовані ефективні рішення у сфері управління персоналом мережі магазинів «Дніпро-М»; розроблена методика розрахунку індивідуальних індикаторів ефективності персоналу магазину, що передбачає встановлення тісного зв'язку між розміром премії та результатами праці робітників. Результати кваліфікаційної роботи бакалавра рекомендовано для використання вітчизняними торговельними мережами.
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of personnel management of an enterprise
Садовніков Д.М. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління персоналом підприємства / Д.М. Садовніков – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 74 с.
Keywords: УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ; ПРОДАВЕЦЬ-КОНСУЛЬТАНТ; ПЕРСОНАЛ; ПРЕМІЯ; ІНДИВІДУАЛЬНІ ІНДИКАТОРИ ЕФЕКТИВНОСТІ; УПРАВЛІНСЬКІ РІШЕННЯ