Синтез, будова, дослідження та застосування поліоксометалатних аніонів Mo та W З кофеїнієм - Пантелеєва, О. С.; Овчаренко, А. О. (НТУ ДП, 2023)
Завдяки своїм унікальним властивостям: протонній провідності, окисно-відновним властивостям, малому відносному заряді при досить значній молекулярній масі, можливості варіювання елементних складових та ін., сполуки поліоксометалатів (ПОМ) активно досліджуються, а головне – широко використовуються в багатьох галузях науки та техніки .
Keywords: поліоксометалатні аніони; біохімія