Міжнародна практика інноваційних рішень у сфері державного управління - Іоанно, Інга (НТУ ДП, 2022)
Дослідження електронного урядування, у яких розкриваються відносини громадян та влади, організаційні структури державних установ, ефективність уряду, інклюзивність політикистворення процесів, поширення інновацій та управління цифровою епохою, – актуальні для широкої спільноти науковців у сфері державного управління.
Keywords: міжнародна практика інноваційних рішень; сфера державного управління; електронне урядування; поширення інновацій