Село Бабайківка і його мешканці козацької доби (за писемними та археологічними джерелами) - Старік, О. В.; Ходас, В. О. (My University, 2011)
В статті на підставі писемних та археологічних джерел з’ясовується час виникнення села Бабайківка Царичанського р-ну Дніпропетровської області
Keywords: письмові та археологічні джерела; кераміка; козацька доба; пам’ятка