Маркетингове просування продукції в мережі Інтернет - Ткаченко, Микита (My University, 2021)
Пояснювальна записка: 85 с., 18 рис., 12 таб., 3 дод., 40 джерел. В даній кваліфікаційній роботі було вдосконалено систему маркетингового просування товарів салону одягу за рахунок застосування засобів Інтернет-маркетингу. Об’єкт дослідження – процес маркетингової комунікаційної діяльності магазину жіночого одягу «PARADISE», що знаходиться в місті Пологи. Мета кваліфікаційної роботи – вдосконалення системи маркетингового просування товарів салону одягу «PARADISE» за рахунок застосування засобів Інтернет-маркетингу. Положення, що захищаються: проведення маркетингового дослідження ефективності каналів просування торгового підприємства на ринку жіночого одягу; просування товарної пропозиції магазину «PARADISE» у соціальній мережі TikTok; застосування співпраці з лідерами думок завдяки блогінгу в мережі TikTok. У роботі використано такі методи наукових досліджень, як: узагальнення, індукція, дедукція, теорія маркетингу і конкуренції, експертна оцінка, IFAS-, EFAS-, SWOT-, PEST-аналізи. Кваліфікаційна робота напряму взаємопов’язана з виконаною переддипломною практикою на підприємстві ПП Царенко І.А. Інформація щодо впровадження – розроблений маркетинговий проект буде впроваджений в підприємство ПП Царенко І.А. для вдосконалення системи просування продукції за допомогою інструментів Інтернет-маркетингу.
Пояснювальна записка: 85 с., 18 рис., 12 таб., 3 дод., 40 джерел. В даній кваліфікаційній роботі було вдосконалено систему маркетингового просування товарів салону одягу за рахунок застосування засобів Інтернет-маркетингу. Об’єкт дослідження – процес маркетингової комунікаційної діяльності магазину жіночого одягу «PARADISE», що знаходиться в місті Пологи. Мета кваліфікаційної роботи – вдосконалення системи маркетингового просування товарів салону одягу «PARADISE» за рахунок застосування засобів Інтернет-маркетингу. Положення, що захищаються: проведення маркетингового дослідження ефективності каналів просування торгового підприємства на ринку жіночого одягу; просування товарної пропозиції магазину «PARADISE» у соціальній мережі TikTok; застосування співпраці з лідерами думок завдяки блогінгу в мережі TikTok. У роботі використано такі методи наукових досліджень, як: узагальнення, індукція, дедукція, теорія маркетингу і конкуренції, експертна оцінка, IFAS-, EFAS-, SWOT-, PEST-аналізи. Кваліфікаційна робота напряму взаємопов’язана з виконаною переддипломною практикою на підприємстві ПП Царенко І.А. Інформація щодо впровадження – розроблений маркетинговий проект буде впроваджений в підприємство ПП Царенко І.А. для вдосконалення системи просування продукції за допомогою інструментів Інтернет-маркетингу.
Keywords: ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГ, ІНСТРУМЕНТИ ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГУ, КАНАЛИ ВЗАЄМОДІЇ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ, КАНАЛИ ПРОДАЖУ, МАРКЕТИНГ, МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ, МАРКЕТИНГОВЕ ПРОСУВАННЯ, СИСТЕМА МАРКЕТИНГОВОГО ПРОСУВАННЯ, ЦИФРОВИЙ МАРКЕТИНГ