Оптимізація функціонування КС «Краснопілля» ЗапорізькогоЛВУМГ на основі аналізу режимів її експлуатації - Миронченко, Денис Юрійович (НТУ "Дніпровська політехніка", 2019)
Мета дослідження полягає є підвищення ефективності роботи газопроводу і компресорної станції (КС) «Краснопілля» Запорізького ЛВУМГ за рахунок точнішого дотримання технологічного процесу компримування газу, зокрема, витримки температурного режиму технологічного газу.
Практична цінність роботи - в результаті проведення пропонованих заходів очікується зниження витрати технологічного газу, і як наслідок, зниження вартості перекачування газу.
Keywords: квалікаційна робота, дипломний проект