Права і свободи громадян України: проблеми та перспективи реалізації в публічному управлінні - Загребельска, Дана Сергіївна (My University, 2022)
Концептуальне обгрунтування правореалізаційної політики в публічному управлінні.
Keywords: ГУМАНІЗМ; СУСПІЛЬНІ ВІДНОСИНИ; ПРАВА І СВОБОДИ; ОБОВ’ЯЗКИ ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА; МІЖНАРОДНО-ПРАВОВІ АКТИ; ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ