Вдосконалення ергономічних характеристик елементів системи людина-машина із застосуванням FDM технології - Вишневецький, Владислав, Віталійович (НТУДП, 2022)
Мета роботи – обґрунтування технології проектування та дрібносерійного виготовлення ергономічних рукоятей виробів широкого спектру застосування із забезпеченням високих техніко-економічних показників при виготовленні методом 3D друку. Об’єкт розроблення – процес проектування та дрібносерійного виготовлення виробів методом 3D друку.
Keywords: вироби широкого спектру, полімери, 3d друк