Комп’ютерна система компанії “Эвропа-Днепр” з детальним опрацюванням міграції локальних структур баз даних на платформу Microsoft SQL Azurе - Сафонов, Л.В. (My University, 2020)
Об’єкт розробки: Комп’ютерна система компанії “Эвропа-Днепр” з детальним опрацюванням міграції локальних структур баз даних на платформу Microsoft SQL Azure. Мета: Міграція локальних структур баз даних на платформу Microsoft SQL Azure. Розробка комп’ютерної системи з можливістю гнучкої зміни числа і набору виконуваних функцій шляхом перепрограмування, орієнтована на побудову систем роботи з програмою 1с, а також для зн иження початкових витрат на розгортання системи та при її модернізації. Система виконана відкритою і дозволяє здійснювати технічну і програмну модернізацію системи, а так само забезпечує виконання наступних функцій:  Доступ до даних з будь якої точки світу де є доступ до інтернету;  Збільшення надійності зберігання інформації;  Зменшення витрат на електроенергію та оренду приміщень. Розробка комп’ютерної мережі виконана відповідно до завдання на дипломну роботу бакалавра. Розроблена схема мережі реалізована за допомогою порталу MS Azure. Робота протестована за допомогою програми 1с:Підприемство. Результати перевірки у вигляді таблиць, графіків описані і наводяться у пояснювальній записці
атестаційна робота бакалавра
Keywords: СИСТЕМА, КОМПЮТЕРНА МЕРЕЖА, СХЕМА, НАЛАШТУВАННЯ