Впровадження автоматизованої системи контролю електроспоживання в умовах КТП 10/0,4 кВ багатоквартирного житлового будинку - Гончаров, Денис Андрійович (My University, 2022)
Проектування підстанції 10/0.4 кВ з сучасним електрообладнанням та автоматизованою системою обліку електричної енергії для забезпечення якісного електропостачання споживачів.
Keywords: ТРАНСФОРМАТОРИ, PLC, АВТОМАТИЧНІ ВИМИКАЧІ, АСКУЕ, ТРАНСФОРМАТОРИ СТРУМУ, АВТОМАТИЗАЦІЯ, РОЗ’ЄДНУВАЧІ, ЛІЧИЛЬНИКИ.