Адаптивна автентифікація в системах ідентифікації та контролю доступу розподілених інформаційно-телекомунікаційних систем малого бізнесу - Герасимов, Максим Олегович (My University, 2022)
У роботі наведено основні вимоги до систем управління ідентифікацією та доступом, та послуги безпеки до них. На їх основі виконано розробку модулю адаптивної автентифікації та обґрунтування вибору технологій системи. Розроблено основні пункти програми випробувань послуг безпеки відповідно до нормативних документів із ТЗІ. Наведено фрагменти коду програмної реалізації елементів СУІД.
Keywords: КОМПЛЕКС ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ, ПОСЛУГИ БЕЗПЕКИ, ІДЕНТИФІКАЦІЯ, АВТЕНТИФІКАЦІЯ, КЕРУВАННЯ ДОСТУПОМ