Аналіз та покращення інтерфейсу вибору товарів із використанням множинного тестування - Бублик К. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи – розробка та покращення інтерфейсу вибору товарів на веб-сайті за допомогою множинного тестування для покращення зручності користування та ефективності покупок. Практична цінність отриманих результатів полягає в тому, що застосування множинного тестування дозволяє отримати дійсні данні про переваги різних інтерфейсів, що підвищує зручність використання веб-сайтом та сприяє покращеним продажам товарів.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: Аналіз; системний аналіз; ВЕБ-САЙТ; МНОЖИННЕ ТЕСТУВАННЯ; А/В-ТЕСТУВАННЯ; ANGULAR; ОПТИМІЗАЦІЯ