Реалізація цивільно-військового співробітництва у секторі безпеки і оборони України - Туренок, Володимир Володимирович (My University, 2024)
Обґрунтування науково-теоретичних засад і розробка рекомендацій щодо вдосконалення реалізації цивільно-військового співробітництва у секторі безпеки і оборони України, з урахуванням досвіду провідних держав світу та ЗС України та інших складових сил безпеки та оборони України набутого в війні з Російською Федерацією.
Keywords: ЦИВІЛЬНО-ВІЙСЬКОВІ ВІДНОСИНИ; ЦИВІЛЬНО-ВІЙСЬКОВЕ СПІВРОБІТНИЦТВО; МЕХАНІЗМИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ; СЕКТОР БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ УКРАЇНИ; СИЛИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ; СИЛИ ОБОРОНИ УКРАЇНИ; СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ; БЕЗПЕКА; НАДЗВИЧАЙНІ СИТУАЦІЇ