Вплив різних типів покриття на екологічну безпеку дитячих майданчиків - Стаднік, В. Ю.; Тихомирова, Т. С. (НТУ ДП, 2023)
Дитячий майданчик (ДМ) має особливу роль у житті та розвитку сучасних дітей. Встановлено, що в середньому в день діти проводять на ігрових майданчиках 1 – 3 години на день, що залежить від погодних умов, навантаження дитини навчанням та гуртками, а в зв’язку із сучасними реаліями та військовим станом додатковим фактором є й безпека.
Keywords: екологічна безпека; дитячий майданчик