Оптимальний вибір маркетингових заходів - Пістунов, І. М.; Авраменко, С. В. (My University, 2008)
Методом экспертных оценок исследована эффективность различных видов рекламы в разрезе типов пред- приятий, разработана математическая модель и найдено решения для оптимального выбора рекламных меро- приятий.

The method of expert estimations explores efficiency of different types of advertising in the cut of types of enter- prises, developed and decided the mathematical model of optimum choice of promotional purposes.

Методом експертних оцінок досліджено ефективність різних видів реклами в розрізі типів підприємств, розроблено та вирішено математичну модель оптимального вибору рекламних заходів.
Keywords: маркетингові заходи