Розробка заходів розвитку малого підприємства в умовах війни - Мачульська, Н. В.; Чорнобаєв, В. В. (My University, 2023)
Український бізнес стикнувся із багатьма ризиками, що тільки послаблювало економіку. Ринок був настільки нестійким, що підприємства вимушено заморожували чи зовсім припиняли свою діяльність, або ж були змушені здійснити релокацію свого бізнесу до іншого регіону України чи за кордон. У результаті невизначеності та непередбачуваності українського ринку багато галузей стали збитковими: починаючи із туризма, і завершуючи будівництвом.
Keywords: диверсифікація виробництва; аналіз ринку; стратегічне планування