Удосконалення інформаційної політики Дніпровської міської ради - Ткач, Анастасія Олександрівна (My University, 2023)
Визначення напрямів удосконалення інформаційної політики Дніпровської міської ради.
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ДЕРЖАВНА ПОЛІТИКА; ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА; ІНФОРМАЦІЯ; ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА; ДЕЗІНФОРМАЦІЯ; КІБЕРБЕЗПЕКА