Дослідження метрик ефективності використання mongodb, зібраної з вихідного коду - Максименко, Олександр Володимирович (My University, 2024)
Об’єкт дослідження: швидкість виконання операцій програмою та її потреба у ресурсах як основні метрики продуктивності. Предмет дослідження: вплив збірки MongoDB з вихідного коду на її продуктивність. Мета магістерської роботи: виявлення яким чином і на які аспекти продуктивності впливає збірка MongoDB з вихідного коду
Keywords: MONGODB, NOSQL, ВІДКРИТИЙ ВИХІДНИЙ КОД, ЗБІРКА, CRUD, CPU, RAM.