Управління системою експортної діяльності на підприємстві (за матеріалами ТОВ ВКП «Руслан і Ко») - Доманова, Юлія Юріївна (My University, 2019)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає експортна діяльність підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з управління системою експортної діяльності на підприємстві. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено теоретично-методологічні основи управління системою експортної діяльності на виробничих підприємствах; проаналізовано фінансово-господарську та експортну діяльність підприємства; визначено напрямки удосконалення експортної діяльності підприємства та розроблено відповідні заходи з їх реалізації; оцінена економічна ефективність запропонованих заходів з підвищення ефективності управління системою експортної діяльності
Export activities system management at an enterprise (based on the materials of LLC PCE “Ruslan and Co”)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2019. Об’єктом розроблення виступає експортна діяльність підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з управління системою експортної діяльності на підприємстві. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено теоретично-методологічні основи управління системою експортної діяльності на виробничих підприємствах; проаналізовано фінансово-господарську та експортну діяльність підприємства; визначено напрямки удосконалення експортної діяльності підприємства та розроблено відповідні заходи з їх реалізації; оцінена економічна ефективність запропонованих заходів з підвищення ефективності управління системою експортної діяльності
Keywords: АСОРТИМЕНТ, ЕФЕКТИВНІСТЬ ЕКСПОРТУ, ПВХ ПАНЕЛЬ, РИНОК ЗБУТУ, СИСТЕМА ЕКСПОРТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, УПРАВЛІННЯ.