Блокчейн-технології в децентралізованих автономних організаціях: можливості та виклики - Липнягов М. О. (НТУ «ДП», 2024)
Децентралізовані автономні організації (ДАО) стають важливим інструментом для оптимізації процесів управління, підвищення прозорості та автоматизації. В основі цих організацій лежать блокчейн-технології та смарт-контракти [1]. Правильний вибір блокчейну та типу смарт-контрактів є ключовим для забезпечення ефективності та безпеки ДАО.
Keywords: блокчейн-технології; децентралізована автономна організація