Формування лідерських компетентностей публічних службовців - Єрмоленко, Марія Сергіївна; Комарова, Катерина Володимирівна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
На сьогодні лідерство визнано одним із ключових факторів організаційного успіху. Розвиток лідерства перебуває в центрі уваги багатьох країн світу, як розвинених, так і тих, що намагаються підвищити свою міжнародну конкурентоспроможність. Відповідно до Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом (2014 р.), Закону України «Про державну службу» (2015 р.) побудова професійної державної служби є однією з ключових засад виваженої кадрової політики для забезпечення соціально-економічного розвитку країни.
Keywords: компетентності державних службовців; державна служба; публічне управління