Особливості конструювання дентальних імплантів у solidworks - Прищепа, Д. О.; Дербаба, В. А. (My University, 2023)
З зростаючою популярністю дентальних імплантів в сучасній стоматології, велика увага приділяється їх конструюванню та виготовленню. Використання комп'ютерного проектування і моделювання стає важливим етапом в цьому процесі. Імпланти та їх види. Які види імплантів існують? Умовно всі імпланти можна розділити на одноетапні та двоетапні. Різниця в тому, що на встановлені одноетапні імпланти відразу цементується зубна коронка, а в системах двоетапних імплантів між імплантом та зубною коронкою є з’єднувальний елемент — абатмент.
Keywords: конструювання; детальні імпланти; Solidworks