Комп'ютерна система компанії з розробки та продажу програмного забезпечення ТОВ «Інфотех» м. Дніпро з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі - Гордієвський, Кирило Русланович (My University, 2024)
Об’єкт розробки: комп'ютерна система компанії з розробки та продажу програмного забезпечення ТОВ «Інфотех» м. Дніпро з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі. Мета: створення комп'ютерної системи компанії з розробки та продажу програмного забезпечення ТОВ «Інфотех» м. Дніпро з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі. У кваліфікаційній роботі бакалавра розроблена комп'ютерна система компанії з розробки та продажу програмного забезпечення ТОВ «Інфотех» м. Дніпро з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі.
Keywords: СИСТЕМА, МЕРЕЖА, ЛОКАЛЬНА МЕРЕЖА, МЕРЕЖЕВІ ЗАСОБИ