Компʼютерна система ТОВ «ГРІН ФЬЮЧЕР ІНЖИНІРІНГ» з детальним опрацю ванням побудови та налаштування корпоративної мережі та комплексу контроля мікроклімату в гідропонній теплиці - Чорненький, Дмитро Ігорович (My University, 2024)
Об’єкт розробки – Автоматизована система управління компанії «ГРІН ФЬЮЧЕР ІНЖИРІНГ», призначена для створення та конфігурації мережевої інфраструктури, що забезпечує комплексний моніторинг та контроль мікроклімату у гідропонній теплиці. Мета роботи − створення комп’ютерної системи компанії «ГРІН ФЬЮЧЕР ІНЖИРІНГ». Для компанії «ГРІН ФЬЮЧЕР ІНЖИРІНГ» була створена універсальна комп'ютерна мережа, здатна адаптуватися під різні потреби бізнесу завдяки гнучкому налаштуванню та перепрограмуванню.
Keywords: КОМП’ЮТЕРНА СИСТЕМА, ІНТЕРНЕТ РЕЧЕЙ, МАРШРУТИЗАТОР, КОМУТАТОР, CISCO, CISCO PACKET TRACER, NAT, VPN, DHCP, VLAN