Аналіз сучасних методів виявлення шахрайства у банківській - Бедловський, Дмитро Станіславович (My University, 2024)
У роботі проведено аналіз методів виявлення аномалій й шахрайства у банківських операціях та їх підвиди та розроблено один з видів виявлення аномалій у транзакціях.
Keywords: ШАХРАЙСТВО, БЕЗПЕКА БАНКІВСЬКИХ ОПЕРАЦІЙ, ФРОД-МОНІТОРИНГ, ВИЯВЛЕННЯ АНОМАЛІЙ, МАШИННЕ НАВЧАННЯ