Реєстр надавачів та отримувачів соціальних послуг як елемент системи інформаційного забезпечення соціальної сфери - Чалик, В. Р.; Блінова, Г. О. (My University, 2023)
Усі громадяни України, не залежно від території їх перебування, отримують соціальні послуги та адміністративні послуги соціального характеру від органів публічної влади України. У Стратегії цифрової трансформації соціальної сфери визначено необхідність проведення комплексної цифрової трансформації всіх компонентів системи соціального захисту населення та системного перегляду нормативно-правових актів з питань соціального захисту населення та внесення до них змін.
Keywords: цифрова трансформація соціальної сфери; статус надавача соціальних послуг