Режими індукційного нагріву циліндричних деталей, з’єднаних посадкою з натягом - Дрешпак, Наталя Станіславівна (My University, 2009)
Обгрунтовано значення частоти струму індукційної установки для демонтажу циліндричних деталей, з’єднаних посадкою з натягом. Визначені параметри магнітного поля, що відповідають режиму ліквідації натягу посадки.
Keywords: Режими індукційного нагріву