Вибрационная установка для сушки угля - Франчук, В.П.; Егунов А.И.; Федоскин, В.А.; Хаддад, Д.С. (My University, 2013)
Запропоновано конструкцію й наведені принципи розрахунку вібраційної сушильної установки для дрібних класів вугілля. Показано переваги даної установки в порівнянні із традиційними сушарками
Запропоновано конструкцію й наведені принципи розрахунку вібраційної сушильної установки для дрібних класів вугілля. Показано переваги даної установки в порівнянні із традиційними сушарками
Keywords: вугілля, сушіння, вібраційна сушильна установка.