Оцінка впливу податків на результати фінансової діяльності компанії - (:unkn) unknown (My University, 2024)
Предмет дослідження – предметом дослідження є вплив податків на результати фінансової діяльності підприємства. Мета кваліфікаційної роботи – оцінити вплив податків на результати фінансової діяльності компанії. Метод дослідження. Аналіз огляду наукової літератури, бібліографічний аналіз за допомогою VOSviewer, оцінка статистичних даних та економічних показників, аналіз фінансових коефіцієнтів, кореляційний аналіз Пірсона та множинний регресійний аналіз з використанням Python.