Розробка модульного додатку для моделювання розповсюдження викидів у атмосфері - Булана, Т. М.; Болдирєв, Д. О.; Васильєв, Р. М. (НТУ ДП, 2022)
Описана архітектура та можливості модульного додатку для моделювання розповсюдження викидів у атмосфері.
Keywords: навчальна програма; моделювання розповсюдження забруднень; API для мобільних пристроїв