Розробка експертної системи управління запасами в умовах фірми "КіБ" - Симоненко, Микита (My University, 2019)
Практична цінність: запропонований метод управління запасами в залежності від попиту та рівня ризикованості номенклатури товарів з використанням експертної системи. Запропонований метод може бути використаний для вирішення питань управління для підприємств аналогічного профілю.

Мета досліджень: підвищення ефективності роботи фірми «Контроль і Безпека» шляхом впровадження системи управління запасами.

Предмет досліджень: складські запаси фірми «Контроль і Безпека».
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи бакалавра студента Симоненко Микити Андрійовича групи САіт-15-1 напряму підготовки 124 Системний аналіз
В інформаційно аналітичному розділі розглянуто: опис об’єкта досліджень, аналіз робіт присвячених управлінню запасами, аналіз математичного забезпечення, економічні показники діяльності підприємства. В спеціальному розділі: дослідження об’єкту з ціллю отримання вихідних даних для моделювання, розробка математичної моделі мінімізації витрат на організацію процесу складування запасів, розрахунок параметрів математичної моделі мінімізації збитку в умовах фірми «КіБ». Практична цінність: запропонований метод управління запасами в залежності від попиту та рівня ризикованості номенклатури товарів з використанням експертної системи. Запропонований метод може бути використаний для вирішення питань управління для підприємств аналогічного профілю.
Keywords: алгоритм; експертні системи; прогноз попиту; управління запасами; ABC аналіз