Пошук та обґрунтування шляхів забезпечення розвитку підприємства - Корольова Катерина Олегівна (My University, 2022)
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи на тему «Пошук та обґрунтування шляхів забезпечення розвитку підприємства» включає 70 сторінок, 14 рисунків, 20 таблиць, 26 використаних джерел. Об’єкт дослідження – процес функціонування та розвитку підприємств в умовах сучасних господарювання. Предмет дослідження – сукупність теоретичних положень, методичних підходів та практичних рекомендацій щодо розвитку підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо відкриття та розвитку зоокомплексу з широким асортиментом послуг. Методи дослідження – узагальнення і систематизація, кореляційний аналіз, графічний метод. Отримані результати. У першому розділі досліджені теоретичні засади забезпечення розвитку підприємств в сучасних умовах господарювання. У другому розділі проведені аналіз та оцінка діяльності зоокомплексу, SWOT-аналіз підприємства. У третьому розділі наведені рекомендації щодо обґрунтування шляхів розвитку зоокомплексу, досліджена залежність рентабельності реалізованої продукції від кількості послуг, що надаються ветеринарними закладами. Сфера практичного застосування результатів роботи – суб’єкти підприємницької діяльності у зоосфері.
Keywords: РОЗВИТОК, ЕФЕКТИВНІСТЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ, ЗООКОМПЛЕКС, ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЄКТ, ПОСЛУГИ, ПРИБУТОК, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ.