Планування численості персоналу підприємства з урахуванням сезонних коливань попиту на продукцію - Пєткова, Єлізавета (My University, 2022)
В даній роботі розглядається задача визначення кількості працівників, які мають обслуговувати певну кількість виробничих ліній на підприємстві протягом року з урахуванням плану виробництва продукції, рівномірного завантаження щотижневих виробничих потужностей, а також з можливістю мінімізувати витрати на оплату праці.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи магістра студентки групи 124м-20-1 Пєткової Є.І. спеціальності 124 Системний аналіз
Мета роботи: розрахувати та зрозуміти скільки потрібно змін для певної кількості працівників на результатах діяльності компанії. Сфера застосування: компанія «Стол и стул». Ефективність роботи: Висновки, пропозиції щодо розвитку об’єкта розробки: результати дозволяють по наразі працюючим в компанії зробити передбачення з ймовірним найближчим добровільним звільненням та зрозуміти фактори, котрі впливають на результат моделі.
Keywords: вплив факторів; сезонність; автоматизація