Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління виробничим потенціалом коксохімічного підприємства - Головко Анастасія Віталіївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2025. Об’єктом розроблення виступає виробнича діяльність підприємства. Мета роботи - дослідити теоретичні, методичні та практичні аспекти управління виробничим потенціалом підприємства та розробити рекомендації щодо підвищення ефективності його використання в умовах коксохімічного виробництва. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: визначено поняття виробничого потенціалу підприємства та його структуру. Розглянуто фактори впливу на розвиток виробничого потенціалу. Систематизовано методичні підходи до оцінки виробничого потенціалу. Досліджено тенденції змін у стані коксохімічної промисловості в Україні. Проаналізовано техніко-економічні показники діяльності підприємства. Виконано оцінку формування та використання матеріальних ресурсів у коксохімічному виробництві. Надано рекомендації щодо підвищення ефективності використання виробничих потужностей підприємства.
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of management of the production potential of a coke-chemical enterprise
Головко А.В.. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління виробничим потенціалом коксохімічного підприємства / А.В. Головко – Д. : НТУ «ДП», 2025. –59 с.
Keywords: ЕКОНОМІЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ; ВИРОБНИЧИЙ ПОТЕНЦІАЛ; ВИРОБНИЧІ РЕСУРСИ; ПРОДУКТИВНІСТЬ; КОКСОХІМІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО; ВИРОБНИЧИЙ ЦИКЛ; ОПТИМІЗАЦІЙНА ЗАДАЧА РОЗПОДІЛУ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ